Ποδοσφαιρο

Πρόκριση για 1800, Άγιο Πνεύμα, Νιγρίτα και Νέα Ζίχνη (23-10-2021)

0

ΣΑΒΒΑΤΟ  23-10-2021

ΔΡΑΒΗΣΚΟΣ                 1

SERRES 1800                4

Έκανε το λάθος να προηγηθεί

Αν και προηγήθηκε ο Δραβήσκος ηττήθηκε από το 1800 εντός έδρας με 1-4.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης και δίκαια πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 25’ ο Καδάς με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στο 30’ ο Μακούσης έφερε το ματς στα ίσια. Στο 52’ ο Φιλιππίδης με πέναλτι πραγματοποίησε το 1-2. Στο 60’ και στο 67’ ο Τριανταφύλλου Κ έγραψε το τελικό 1-4.

Από την Ασπίδα διακρίθηκαν οι Ζόγκου, Παπουτσόγλου και Γιαννακίδης, ενώ από το 1800 οι Τριανταφύλλου Κ, Μακούσης και Φιλιππίδης.

Καλή η διαιτησία του κ. Παπαδόπουλου Χ. Επόπτες οι κ.κ. Αχιλλεύς και Παυλίδου.


 ΔΡΑΒΗΣΚΟΣ: Σταθάκης, Κεραμιδάς, Γιαννακίδης, Βουβούκης, Αβραμίδης(15’ λ.τ Μεσέρδης  Χρ)(70’ Σφελινιώτης), Καδάς, Ζόγκου, Παπουτσόγλου, Κλιτσιώτης, Μεσέρδης Θ(60’ Κεραμάρης), Μετενόγλου.

SERRES 1800: Καστανιώτης, Μακούσης, Τριανταφύλλου Δ, Μιντιούρης, Χαραλάμπους, Φιλιππίδης, Τριανταφύλλου Κ, Ρούτσης, Στεφανίδης, Θεοδωρίδης, Αγγελακάς.

Αλλαγές μπήκαν οι Ρούμπος, Μακράκης, Χατζημαργαρίτης, Τάντις και Στεφάνογλου

ΠΗΓΑΣΟΣ                     0 

ΝΙΓΡΙΤΑ 2018              6 

Άνετη επικράτηση

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε η Νιγρίτα, η οποία φιλοδώρησε με έξι τέρματα τον Πήγασο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και έφτασαν δίκαια και άνετα στην πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και δέχθηκαν την βαριά αυτή ήττα.

Στον αγωνιστικό τομέα, στο 20’ ο Καρδαράς με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 35’ ο Ραπάι Κίντι με κοντινό πλασέ πραγματοποίησε το 0-2. Στο 60’ ο Παραλής με πέναλτι πέτυχε το 0-3. Στο 63’ ο Τσιχαράπης με σουτ σημείωσε το 0-4. Στο 73’ ο Ραπάι Κίντι με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-5. Στο 83’ ο Κίντι Ραπάι πέτυχε χατ τρικ και έγραψε το τελικό 0-6.

Από τους γηπεδούχους δεν ξεχώρισε κανείς, ενώ από την Νιγρίτα δεν υστέρησε κανείς.

Καλή η διαιτησία του κ. Μαδένη. Επόπτες οι κ.κ. Σάββας και Καρασάββας.


ΠΗΓΑΣΟΣ: Μπαλμαδάκης, Αρτσόγλου, Καρακούτης, Τσαμαντουρίδης, Θεογιάννης, Τζελέπης, Κασελούρης, Φούρλιος, Δαλδαβάνης, Μπουζάκης, Παρίσης.

Αλλαγές μπήκαν οι Πουρσανίδης, Εσκετζής, Παρίσης Θεολ. Χατζημαργαρίτης και Καρβουνάκης

ΝΙΓΡΙΤΑ 2018: Κοντσιλίδης, Ραπάι, Καλλινικίδης, Αραμπατζής Χαρ, Καλτζής, Παραλής, Κίντιρ Ραπάι, Σαλονικιός, Καρδαράς, Τσιχαράπης, Αραμπατζής Θεοδ.

Αλλαγές μπήκαν οι Μπράγκατζης, Καραγιάνννης, Χατζάρης, Χαϊδευτός και Αραμπατζής Ραφ.  

ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ                 3

ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ             0     

Νίκη με καθαρό σκορ

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλο ένα στην επανάληψη η Νέα Ζίχνη επικράτησε της Μεσολακκιάς με 3-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δίκαια πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν, πέτυχαν ένα γκολ αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες , αλλά στο τέλος δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα.

Στα αγωνιστικά, στο 30’ ο Χατζηβασιλείου με αυτογκόλ έκανε το 1-0. Στο 37’ ο Τενεκετζής πραγματοποίησε το 2-0. Στο 43’ ο Κεραμιδάς πέτυχε το γκολ, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, απόφαση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Στο 76’ ο Αλιατίδης έγραψε το τελικό 3-0.

Από τον Μέγα διακρίθηκαν οι Γκρέτσα Νικ, Αλιατίδης και Τενεκετζής, ενώ από τον Μακεδονικό οι Κρυστάλλης, Σαμαράς, Λευθέρης και Χαρούπας.

Καλή η διαιτησία του κ. Μαγή. Επόπτες οι κ.κ. Ντεμάι και Αναγνώστου.

ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ: Ορνιθάς, Γεωργιάδης, Γκρέτσα Νικ, Σαφούρης, Γεωργιτζίκης, Λιαούρης, Σαριπαρόγλου, Αλιατίδης, Τενεκετζής, Κονακλής, Τόσκα(65’ Γκρέτσα Κων).

ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ: Μαδέσης, Παπαδόπουλος, Κατσιρμάς, Χατζηβασιλείου, Σαμαράς, Ζαπαντζής, Χατζούδης, Κρυστάλλης, Χαρούπας, Λευθέρης, Κεραμιδάς(Σίμου).

Αλλαγές μπήκαν οι Θωμάς, Σίμου και Πασχαλάκης

ΧΡΥΣΟ                         1 πεν 3                      

ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ           1 πεν 5

Πήρε την πρόκριση στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πένατλτι

Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα διεξήχθη ανάμεσα στο Χρυσό και το Άγιο Πνεύμα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την πρόκριση στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 60’ ο Παπαδόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για την ΑΕΧ. Στο 70’ ο Μπρινιάς με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 75’ ο Κρουστάλλης αποβλήθηκε και αυτός με δεύτερη κίτρινη κάρτα για το Άγιο Πνεύμα. Στο 92’ ο Νέδος με πλασέ πραγματοποίησε το 1-1 και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση., όπου και εκεί δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα.

Στην διαδικασία των πέναλτι, οι φιλοξενούμενοι έβαλαν όλα τα πέναλτι με τους Γαϊδαρτζή, Αρβανίτη, Ντάμζι, Μερτίκας και Τσίκος να ευστοχούν, ενώ ένα πέναλτι απέκρουσε ο Λιούγκας και με αυτόν τον τρόπο το Άγιο Πνεύμα πήρε την πρόκριση.

Από το Χρυσό διακρίθηκαν οι Κατσικάς, Ματσικόπουλος και Μπρινιάς, ενώ από το Άγιο Πνεύμα οι Τσίκος, Νέδος και Ντάμζι.

Με πολλά παράπονα εκατέρωθεν η διαιτησία του κ. Απιδόπουλου. Επόπτες οι κ.κ. Αναγνωστίδης και Μπάρκας.

ΧΡΥΣΟ: Κατσικάς, Ντάντος(46’ Παπύρας), Μάνος, Μπρινιάς, Ματσικόπουλος, Παπαδόπουλος, Πολυχρονίδης(60’ Κλιτσιώτης), Μπομπότας, Πασχαλίδης(75’ Μαρτσάκης), Χότζα(Κόκκινος), Γκόγκας.

ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ: Λιούγκας, Λιάπτσης, Νέδος, Κρουστάλλης, Τσίκος, Τζήμπας(Στοϊκος), Παπαντωνίου(60’ Μερτίκας), Αρβανίτης, Γαϊδαρτζής, Ντάμζι, Χουρουζίδης(70’ Παπαδόπουλος).

10 το καλό

Ηρακλής Σερρών: Ανέλαβε τα ηνία ο Τάσος Αποστολόπουλος

Previous article

Νίκη του Ποντισμένου απέναντι στο Χριστός (23-10-2021)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *