Ποδοσφαιρο

ΠΑΝΟΣ ΚΑΣΑΠΗΣ: «Στόχος του Ηρακλή Σερρών είναι η εξάδα» (video)

0

Συνέντευξη στο goaltime.gr  παραχώρησε ο προπονητής του Ηρακλή Σερρών Πάνος Κασάπης.

Ο κ. Κασάπης μίλησε για τον στόχο του Ηρακλή, για τον αν υπάρχει ταλέντο, για το επίπεδο των Σερραίων προπονητών, αλλά και το αν οι Σερραίοι προπονητές αξιοποιούν τα νέα παιδιά.

Ερ. Ένα πρώτο σχόλιο για την χρονιά που ξεκίνησε.

Απ. Η χρονιά για εμάς είναι ιδιαίτερη γιατί είμαστε νεοφώτιστη στην Ανώτερη Κατηγορία. Πρώτη φορά ανεβήκαμε από πέρσι που βρίσκομαι εγώ εδώ. Είναι μια δύσκολη σεζόν για εμάς, όμως ξεκινήσαμε αρκετά καλά, δουλεύουμε αρκετά σκληρά, προσπαθούμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας και αυτή την στιγμή είμαστε σε μια ικανοποιητική θέση.

Ερ. Ποιος είναι ο στόχος του Ηρακλή Σερρών ;

Απ. Ο στόχος που θέσαμε από την αρχή εγώ μαζί με την Διοίκηση ήταν η σωτηρία της ομάδας. Και όπως βγήκαν τα αποτελέσματα, κάναμε μια αναπροσαρμογή αυτή την στιγμή θέλουμε να βρεθούμε στην εξάδα, στα play off, και βαθμολογικά αυτός είναι ο στόχος που θέλουμε να θέσουμε.

Ερ. Υπάρχει ταλέντο στο Νομό Σερρών ;

Απ. Υπάρχει αρκετό ταλέντο στο Νομό Σερρών, όπως φυσικά και σε όλους τους Νομούς στην Ελλάδα. Το θέμα είναι να αξιοποιείται αυτό το ταλέντο και κάθε παιδί να πηγαίνει όσο ψηλότερα γίνεται.

Ερ. Ποιο είναι το επίπεδο των Σερραίων προπονητών και αν οι Σερραίοι προπονητές αξιοποιούν τα νέα παιδιά ;

Απ. Το επίπεδο των Σερραίων προπονητών είναι αρκετά καλό. Οι περισσότεροι παρακολουθούν σεμινάρια που γίνεται από τον σύνδεσμο των προπονητών, όμως πρέπει συνεχώς να εξελίσσονται όλοι και να παίρνουν συνεχώς γνώσεις για το ποδόσφαιρο γιατί συνεχώς αλλάζει το επίπεδο του ποδοσφαίρου, το επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Τα παιδιά αξιοποιούνται αρκετά παιδιά. Θα μπορούσε όμως λίγο παραπάνω κάποιοι να αξιοποιούν αυτά τα νέα ταλέντα. Φυσικά όμως και τα παιδιά από την θέση τους πρέπει να αρπάζουν τις ευκαιρίες που τους δίνονται από τους προπονητές και να εξελίσσονται συνεχώς με σκληρή δουλειά να εξελίσσονται ακόμη περισσότερο.

Δείτε το βίντεο:

10 το καλό

Ο Αλέξης Αβράμης «οδηγεί»… το Σιδηρόκαστρο στη Γ’ Εθνική!!!

Previous article

Δικαίωση του Ηρακλή Αμμουδιάς στην ένσταση των Άνω Ποροϊων

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *