Ποδοσφαιρο

Νίκες για Καπνόφυτο, Άγιο Πνεύμα, Ηρακλή και Δραβήσκο Ανώτερη Α’ και Β’ Όμιλος (23-11-2019)

0

Ανώτερη Α’ Όμιλος

ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ                    2

ΝΕΑ ΤΥΡΟΛΟΗ                 0

Επιστροφή στις νίκες για τους Ακρίτες

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο το Καπνόφυτο επικράτησε της Νέας Τυρολόης με 2-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσαν, δημιούργησαν ευκαιρίες και έφτασαν δίκαια στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους προσπάθησαν, απείλησαν σε κάποιες περιπτώσεις αλλά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 38’ μετά από σέντρα του Μουτούρογλου ο Κούρτογλου με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 70’ μετά από γύρισμα του Σαββίδη ο Καραγκιαβουρίδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Μουτούρογλου και Αναγνώστου, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Πατραλέξης, Ζάντσιος Π και Καλταπανίδης.

Καλή η διαιτησία του κ. Μαυρίδη. Επόπτες οι κ.κ. Βουρλιάκης και Παπαδόπουλος.

ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ: Αντωνιάδης, Μουτούρογλου, Ιωαννίδης, Δεληγιάννης, Χουρδάρης(55’ Σαββίδης), Κούρτογλου, Σαχπαζίδης, Αναγνώστου(85’ Τσομπάνης), Παρίσης(55’ Καραγκιαβουρίδης), Μπέτας(70’ Ηλιάδης), Άρμεν.

ΝΕΑ ΤΥΡΟΛΟΗ: Πρόγιας, Φερματζής(85’ Ζαφειρίδης), Καραμεμετλής, Ζάντσιος Π(70’ Στοϊκούδης), Βαλτσιάνης(60’ Χίντζιος), Καλταπανίδης, Ζαγγελίδης, Πατραλέξης, Αργυριάδης, Χατζπαντελής, Καραγιοβάνης.

Ανώτερη Β’ Όμιλος

ΠΗΓΑΣΟΣ                          0

ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ                 3

Συνεχίζει ακάθεκτο το Άγιο Πνεύμα

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλο ένα στην επανάληψη το Άγιο Πνεύμα επικράτησε εκτός έδρας του Πήγασου με 3-0.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση ωστόσο δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους έδειξαν για ένα ακόμη παιχνίδι πως δίκαια βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 20’ ο Γκόγκας έκανε το 0-1. Στο 43’ ο Κόσσυφας πραγματοποίησε το 0-2 και στο 80’ ο Αρβανίτης έγραψε το τελικό 0-3.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Λιβανός και Πατσιούρας, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Παπαντωνίου, Παπαδόπουλος και Γκόγκας.

Καλή η διαιτησία του κ. Παπαδόπουλου. Επόπτες οι κ.κ. Κουρουζίδης και Ντεμάι.

ΠΗΓΑΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Αναστασιάδης, Λιβανός, Μπενίσης, Πατσιούρας(80’ Τσιφτσόγλου), Γκάτσιος, Σπυρόπουλος, Κόκκινος(50’ Παναγιωτίδης), Ρούμπος, Χάτζη(60’ Λίντι), Βουτσάς.

ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ: Παραπάνης, Παπαντωνίου, Μπάλτσιος(75’ Κεφαλάς), Παπαδόπουλος, Μήλιος, Δρουμαλιάς(55’ Τσίκος), Στοϊκος(65’ Δράκογλου), Αρβανίτης, Γκόγκας(82’ Τάσιος), Κόσσυφας, Κτίστου.

ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ               4

ΗΡΑΚΛΗΣ                      6

Αγγλικό ματς

Ένα φανταστικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στην Μεσολακκιά και τον Ηρακλή, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν εκτός έδρας με 6-4.

Καλή εμφάνιση ο «Μακεδονικός» αλλά δεν μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Ηρακλής από την πλευρά του ήταν απειλητικός στις αντεπιθέσεις, ήταν πιο εύστοχος και βάζοντας έξι τέρματα έφτασε δίκαια στη νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 23’ ο Πασχαλίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 29’ ο Αποστόλου με σουτ πραγματοποίησε το 0-2. Στο 45’ ο Κίστα με πλασέ πέτυχε το 0-3. Στο 48’ ο Κίστα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Στο 52’ ο Νένος Χρ με κεφαλιά πέτυχε το 1-4. Στο 60’ ο Πασχαλίδης με σουτ σημείωσε το 1-5. Στο 86’ ο Σιμιντιριάδης με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-5. Στο 88’ ο Σιμιντιριάδης με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή μείωσε σε 3-5. Στο 90’ ο Βαλαβανίδης με πλασέ έγραψε το 3-6. Στο 92’ ο Σιμιντιριάδης με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-6.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Σιμιντιριάδης, Συρόπουλος και Τσέλιος Ν, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Κίστα, Πασχαλίδης και Βαλαβανίδης.

Καλή η διαιτησία του κ. Πούλιου. Επόπτες οι κ.κ. Σαπαρδάνης και Τσίκου.

ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ: Τσέλιος Δ, Νένος Γ(72’ Ματάκος Στ), Νένος Κ(70’ Αλευράς Π), Νένος Χρ, Συρόπουλος Δ, Κατσιρμάς Ορφ, Λούφας Ι, Σιμιντιριάδης Θ, Τσέλιος Ν, Σίμος Δ, Μελίτος Ζ(60’ Χατζηνικολάου Χρ).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βασιλάκος, Κοτσαμπασίδης(70’ Γαβρανίδης), Μιχάλενας(75’ Ρίζος), Κωνσταντινίδης, Σαρακατσάνης, Βαλαβανίδης, Αποστόλου(46’ Αλεκτορίδης), Κίστα, Φερτάκης(46’ Πάγκαλης), Κοντούλης, Πασχαλίδης.

ΝΙΓΡΙΤΑ                   1

ΔΡΑΒΗΣΚΟΣ           2

Απέδρασε με τη νίκη στις καθυστερήσεις η Ασπίδα

Με ένα γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Δραβήσκος απέδρασε με το διπλό από την Νιγρίτα επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας εκτός έδρας με 2-1.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στα πρώτα λεπτά, με τους γηπεδούχους να είναι πιο επιθετικοί και την Ασπίδα να απειλεί στις αντεπιθέσεις.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, αλλά η Νιγρίτα είχε άμεση απάντηση. Στις καθυστερήσεις όμως του παιχνιδιού ο Δραβήσκος πήρε την δύσκολη και σημαντική αυτή νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 20’ ο Ράσκοφ με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1. Στο 27’ ο Χατζηστραβός με φανταστικό πλασέ έφερε τον αγώνα στα ίσια. Στο 28’ ο ο Ματζούκας αντίκρισε την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα γιατί έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα η Νιγρίτα, όμως στο 91’ ο Βουβούκης με πλασέ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Χατζηστραβός, Τσιμπούκας και Κιχίδης, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Κεραμιδάς Θ, Τολίδης Χρ και Ράσκοφ χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Μαγή. Επόπτες οι κ.κ. Ζαχαρία και Παπαποστόλου.

ΝΙΓΡΙΤΑ: Ματζούκας, Θεοδωρούδης(26’ Αυγένος), Βαγενάς, Τσιμπούκας, Κιχίδης, Παραλής, Χατζηστραβός, Σαλονικιός, Τσίκαλας, Ρραπαϊ(85’ Δουρμούζης), Χαριτίδης(70’ Κατσιόλας).

ΔΡΑΒΗΣΚΟΣ: Ιντζόγλου, Βουβούκης Γ, Κεραμιδάς Θ, Τολίδης Χρ, Αβραμίδης(45’ λ.τ Ματενόγλου), Μεσέρδης Χρ(89’ Παπουτσόγλου Χρ), Μεσέρδης Θ, Γκαρακλίδης Αλ, Αθανασακάκης, Ράσκοφ, Μελίτος Θ(70’ Κασμερίδης).

10 το καλό

Ασταμάτητο το Σιδηρόκαστρο, “εξάσφαιρο” το Νεοχώρι, σημαντική νίκη για 1800, “λευκή” ισοπαλία για Σκοτούσα και Άνω Μητρούσι(Επίλεκτη) 23-11-2019

Previous article

ΧΡΥΣΑ ΠΟΥΛΙΚΙΔΟΥ:«Είναι δύσκολο να εμπιστευθείς γυναίκα προπονήτρια»(video)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.