Ποδοσφαιρο

Δημιουργία προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στην Νιγρίτα (video)

0

Στο goaltime.gr μίλησε ο πρόεδρος της Νιγρίτας Γιώργος Τέζας και ανέφερε για την συνεργασία της ομάδας της Νιγρίτας με το ΠΑΟΚ Academy, ενώ αποκάλυψε και την δημιουργία προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στην Νιγρίτα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ερ. Πρόεδρε μίλησε μας για την συνεργασία της Νιγρίτας με το ΠΑΟΚ ACADEMY.

Απ. Υπήρχε μια διάθεση από τα προηγούμενα χρόνια, αλλά τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Να οργανωθούν οι ακαδημίες μας κάτω από τις οδηγίες των ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Σε μια συνεργασία με τα κλιμάκια του ΠΑΟΚ αποφασίσαμε να μπουν και οι ακαδημίες της Νιγρίτας στο δίκτυο ακαδημιών του ΠΑΟΚ σε μια συνεργασία με τεχνογνωσία από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Ασκησιολόγια, οδηγίες προπονήσεων, συμμετοχές σε τουρνουά που θα γίνουν σε λίγο καιρό. Κάποια στιγμή αν η συνεργασία πάει καλά ίσως να έχουμε και κέντρο προπονητικό του ΠΑΟΚ στην Νιγρίτα.

Ερ. Αυτό που λέτε είναι πολύ σημαντικό. Αυτό θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου αλλά και όλη την Βισαλτία.

Απ. Έχω την αίσθηση ότι πέρα από τα οπαδικά, γιατί δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ για να ακολουθήσουμε κάτι τέτοιο. Η δουλειά του ΠΑΟΚ στις ακαδημίες φαίνεται ότι είναι από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη και νομίζω ότι είναι μια πόρτα για το μέλλον του ποδοσφαίρου του τόπου μας.

Δείτε το βίντεο:  

10 το καλό

Ζλάταν: «Δεν με επιλέγουν, εγώ τους επιλέγω»

Previous article

ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΙΖΟΣ: «Έχουμε φτάσει στο Ναδίρ και από εδώ και πέρα θα αρχίσει μια άνοδος για το Σερραϊκό ποδόσφαιρο» (VIDEO)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.