Ποδοσφαιρο

Ανανέωσαν οι Άγγος, Κασίμης και Μπρινιάς με το Χρυσό

0

Στο στήσιμο της επόμενης χρονιάς προχωράει το Χρυσό, καθώς μετά την παραμονή στον πάγκο του προπονητή Αχιλλέα Αγγελόπουλου, ήρθαν να προστεθούν άλλες τρεις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών. Του αρχηγού της ομάδας Άκη Άγγου, του τερματοφύλακα Βασίλη Κασίμη, αλλά και του δεύτερου αρχηγού Γιώργο Μπρινιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΧ:

«Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις παιχτών για την ομάδα μας με αρχικό στόχο την διατήρηση του μεγαλύτερου ποσοστού από το περσινό ρόστερ.
Τον ”χορό“ των ανανεώσεων δεν θα μπορούσε να ανοίξει κάποιος άλλος εκτός από τον Άκη Άγγο, τον αειθαλή παίχτη και αρχηγό της ομάδας μας αλλά και της επίλεκτης κατηγορίας.
Την Δευτέρα λοιπόν,τιμής ένεκεν, ήταν ο πρώτος που καλέστηκε στα γραφεία της ομάδας και ήρθε σε συμφωνία με την νέα διοίκηση για την νέα σεζόν, ώστε να την βοηθήσει με την εμπειρία του και τον επαγγελματισμό του να πετύχει τους στόχους της.

Δεύτερος σε σειρά την Τετάρτη ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας Βασίλης Κασίμης, ένα από τα βασικά εργαλεία του προπονητή μας που βοήθησε στην επιτυχημένη περσινή πορεία μας. Ο Βασίλης απέδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον νομό μας και ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν αγωνιστεί για την ομάδα μας. Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα λόγω του συνδυασμού παίχτη-ανθρώπου που προσφέρει ο Βασίλης στον σύλλογο μας.

Σήμερα Πέμπτη άλλο ένα παιδί της ομάδας ανανέωσε την συνεργασία μας. Πρόκειται για τον δεύτερο αρχηγό μας τον Γιώργο Μπρινιά. Το αξιοσημείωτο με τον Γιώργο είναι ότι θα βρίσκετε στην ομάδα για 10η συνεχόμενη σεζόν και σίγουρα αποτελεί μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα μας. Τα λόγια είναι περιττά για αυτό το κατόρθωμα και την τεράστια προσφορά του στην ΑΕΧ μας.

Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να έχουν μια γεμάτη χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Τις επόμενες μέρες θα συνεχιστούν οι ανανεώσεις του υπάρχον ρόστερ και θα υπάρχει σχετική ενημέρωση.»

10 το καλό

Πανσερραϊκός: Μεταγραφική ενίσχυση με Mauro Dalla Costa

Previous article

Στις 03/08/2020 ξεκινά η μεταγραφική περίοδος για τους Ερασιτέχνες Ποδοσφαιριστές

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.